top of page

WIJNREIZEN

Jarenlang zijn sommelier Pieter Beermann en zijn compagnon Peter van Roermund bezig met hun passie voor wijn. Dit is uitgegroeid tot een eigen Domaine in Vinzelles, Bourgogne. Rondom de domaine bevinden zich twee wijngaarden, de Mâcon-Vinzelles en de Pouilly-Fuissé. 

Al 10 jaar organiseren wij met succes wijnreizen. Met veel plezier en passie presenteren wij onze eigen wijnen uit de Bourgogne en laten we u kennismaken met de prachtige bezienswaardigheden die de bourgogne heeft te bieden. 

 

Tijdens de wijnreis gaan we proeven uit het vat, worden er diverse wijnproeverijen op verschillende locaties gegeven en dineren op het Domaine en bij lokale restaurants. Als Nederlands ambassadeur in de Mâconnais en een noordelijk stukje Beaujolais draagt Pieter graag zijn kennis over en zorgt hij als gastheer voor een warme en toegankelijk ambiance in zijn Domaine. 

 

 

 

Reserveer nu jouw plek voor een wijnreis!

Aankomst bij La Côte des Blancs

Ontvangst in onze domaine met een hapje en een drankje. S’ avonds zullen we dineren op het Domaine. 

 

Kennismaking met de domaine / cooperatie cave chaintere / Julianas

Elke dag begint met een Frans ontbijtje op het Domaine. De rest van de dag staat in het teken van het Domaine en kennismaking met onze eigen wijnen.

 

Kennismaking met verschillende plaatsen in de bourgogne

Wijnproeverijen worden gegeven bij een lokale Domaine’s en Chateau’s. Afsluiting met culinair diner. 

 

Kennismaking met verschillende plaatsen in de beaujolais

Wijnproeverijen worden gegeven bij een lokale Domaine’s en Chateau’s. Afsluiting met culinair diner. 

 

Bij mooi weer kunnen we genieten aan het zwembad of een wijntje nuttigen in onze bar. De avond sluiten we af met een special. 

Vanaf €499,-

 

Invulling van de wijnreis in overleg. 

reserveer wijnreis

IMPRESSIE

bottom of page