Pouilly Fuissé

Gelegen op de 1e etage vindt u de woonkamer met een gezellige zithoek. De semi-open keuken met een nostalgische uitstraling is van alle gemakken voorzien (oven, magnetron, vaatwasser, koelkast en vriezer). Aangrenzend treft u een gezellige eetkamer. Op deze verdieping vindt u tevens 2 slaapkamers en een gedeelde badkamer.  

Op de 2e etage is een ruime vide van ca. 35 m2 met een heerlijke loungebank. Hier  kunnen de kinderen zich uitstekend vermaken Het slaapgedeelte op deze etage bestaat uit 3 slaapkamers. In één van de kamers staat een stapelbed voor kinderen. De direct naast de slaapkamers gelegen badkamer beschikt over een wastafel, douche en wasmachine en  een apart toilet.

Rondom de domaine ligt een prachtige tuin waarin u over voldoende privacy beschikt om optimaal te genieten van het mooie weer. Hier zijn allerlei gezellige zithoekjes gecreëerd waarin u in zon of schaduw kunt ontspannen, borrelen en eten. Het zwembad is gesitueerd te midden van de wijngaard. Hier neemt u een verfrissende duik met een prachtig uitzicht.

Deze gite is te huur voor 8 personen