Macôn-Vinzelles

De Mâcon-Vinzelles is gerealiseerd in het gedeelte dat dienst deed als opslag voor wijnen. Met veel respect voor de typisch Bourgondische bouwwijze is het heringericht als een comfortabele accommodatie.
 
Op de begane grond bevindt zich de grote living met open keuken.  De keuken is van alle gemakken voorzien, zoals een klimaatkast, afwasmachinemagnetron en oven. Aan de familie tafel kunt u gezamenlijk genieten van ontbijt, lunch of diner. 

Op de begane grond, aangrenzend aan de woonkamer, bereikt u drie ruime tweepersoons kamers met een badkamer en suite. Eén van de kamers is toegankelijk voor minder valide. Aan de voorzijde van de woonkamer en de slaapkamers bevinden zich openslaande deuren die u toegang geven tot het terras.. Op de eerste etage bevinden zich nog drie ruime tweepersoons kamers met badkamer en suite. Door de kamers van de 1ste verdieping erbij te huren wordt het een gîte voor 12 personen.

Rondom de domaine ligt een prachtige tuin waarin u over voldoende privacy beschikt om optimaal te genieten van het mooie weer. Hier zijn allerlei gezellige zithoekjes gecreëerd waarin u in zon of schaduw kunt ontspannen, borrelen en eten. Het zwembad is gesitueerd te midden van de wijngaard. Hier neemt u een verfrissende duik met een prachtig uitzicht.

Deze gite is te huur voor 12 personen

.